stridis.blogg.se

En blogg av en totalt nybörjare på bloggning. Den kommer handla om mitt liv med mina knasiga hundar, min viktminskningsresa, mina intressen och allt jag kommer på att skriva om.

13 november 2013 / 5 månader efter op

Publicerad 2013-11-13 17:20:18 i Allmänt

Hej. Nu har det gått en hel månad igen. Jag fryser, axeln värker som skrutt och jag är så otroligt trött hela tiden och håret är som ett stort skämt, torrt, frasigt och lossnar i massor. Men dessemellan mår jag även otroligt bra. Har kompletterat vitaminintaget och nu äter jag dagligen dessa mediciner och tillskott:
Morgon
Metformin (diabetes)
Levaxin    (sköldkörteln)
Losartan  (blodtrycket)
Panto-3   (för håret)
Lunch
Apoteket Kvinna (kosttillskott)
Betolvex            (B12 vitamin)
Blutsaft             (flytande järntillskott)
Flytande D-vitamin  (mot tröttheten)
Flytande Aloe Vera  (för magen)
Magnesium
Kväll
Metformin  (diabetes)
Kalktabletter (istället för mjölkprodukter)
1 msk nyponpulver (för mina värkande axlar)
 
Tvingar mig nu att äta lagad mat, vilket ibland går bra och ibland går åt skogen med dumpningar och magvärk. För ett par dagar sedan åt jag en pepparkaka och en stund därefter blev det en ordentlig tarmrensning och vips, så hade jag gått ner till 66 kilo. Tyvärr gick jag upp ett kilo tills dagen därpå igen. Men nu är jag nere igen.
Det största problemet är tröttheten och min dåliga axel. Jag har inga insomningsproblem alls längre, inte så länge jag sätter på en ljudbok ialla fall. Men sedan vaknar jag flera gånger under natten av att min axel värker. Energi har jag i ett par timmar, sedan dalar den och jag blir som en zombie. Det har gjort att jag har bestämt mig för att max jobba fyra pass i veckan året ut. Hälsan går före pengar! Sitsarna i bussarna har också länge varit ett stort problem. De är så nedsuttna att de i bakkant har nån form av spiral som sticker upp - precis där jag har min svanskota. Men nu har jag fixat en uppblåsbar sittdyna och då fungerar det bättre. 
 
Jag har fått jättemycket positiv uppskattning på sista tiden vilket är skoj, men samtidigt kan jag inte låta bli att undra varför en del av dessa, som jag tidigare aldrig ens har pratat med, idag pratar som om vi känt varandra i hundra år, dög jag inte tidigare? Jag är ju samma människa på insidan nu som då. Men men... Jag vet vilka mina "vänner" är!
 
Här är dagens mått:
Vikt: 66 kg
Byst: 100 cm
Midja: 85 cm
Stuss: 91 cm
Lår: 51,5 cm
Vad: 36 cm
 
Nu ska jag tända lite goda doftljus och mysa med mina hundar.
PS. Jag har nu varit snusfri i 5 månader också!
/Anneli
 
 

Om

Min profilbild

Anneli Strid

Medelålders, ganska överviktig, hundgalen tjej i mellansverige.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela